Nieuws

BABY OP KOMST?

Bij Atelier BéBé bieden we een compleet aanbod: kinderwagens, autostoelen, draagzakken, babyfoons,... kortom alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op de komst van jouw kindje. Je kan kiezen uit meer dan 100 merken om je geboortelijst samen te stellen, volledig op maat en met persoonlijk advies.

AFSPRAAK MAKEN?

Ben je zo'n 4 à 6 maanden zwanger? Dan kan je een afspraak maken voor het samenstellen van je geboortelijst:

• Stuur een mailtje naar info@atelierbebe.be
• Bel ons op het nummer 015/20 96 76
• Of kom langs in de winkel en haal meteen je totebag van Trixie Baby op, gevuld met catalogi van onze leveranciers en enkele leuke goodies

AANKOOPVERPLICHTING?

Op de artikels die we speciaal voor jouw geboortelijst bestellen bij onze leveranciers, geldt aankoopverplichting. Dit zijn de grotere stuks zoals kinderwagens, meubels, autostoelen, maar soms ook kleinere items in printjes die niet in de huidige of nieuwe collecties zitten (bv. oudere printjes van Trixie Baby, Fresk, Les Rêves d'Anaïs). Op alle stockartikelen geldt er geen aankoopverplichting.

VOORDELEN

Na het afsluiten van de geboortelijst krijg je een aankoopbon t.w.v. 10% van het volledige bedrag van alle verkochte goederen (uitgezonderd cadeaubons of soldenartikelen).

Onze Algemene Voorwaarden kan je nalezen op www.atelierbebe.be/nl/service/general-terms-conditions/.

Contact

ATELIER BEBE

Frederik de Merodestraat 15
2800 Mechelen
BTW: BE0659773115

Tel: +32(0)15209676
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://www.atelierbebe.be